• Altijd een kopje koffie
  • Ruim assortiment
  • 12 vestigingen
  • Gratis vermaakservice
Naar boven

Amsterdenim

Amsterdenim
Amsterdenim voor heren

Het Amsterdamse jeansmerk vindt u nu in de winkels van Jones & Jones. Een mooi merk dat zijn steentje bijdraagt aan duurzame mode.

Sorteren
Amsterdenim - Buy less, buy better

De slogan: “buy less, buy better” is de centrale filosofie van Amsterdenim. Zij geloven er in dat goede dingen in het leven alleen maar beter worden met de jaren, net als een premium jeans. Om deze filosofie daadkracht bij te zetten produceert Amsterdenim uitsluitend hun jeans bij gecertificeerde productiepartners in Italië en Turkije en is de ambitie helder en duidelijk: jeans van volledig gerecyclede materialen voor het maken van duurzame kleding van topkwaliteit. Een mooi streven waar Jones & Jones volledig achterstaat!

Amsterdenim - premium jeans

Net zoals alle merken, in onze webshop en in onze winkels, past ook Amsterdenim perfect bij Jones & Jones. Amsterdenim vertsterkt onze huidige jeanscollectie met stoere en comfortabele jeans voor de moderne man. En dat ook nog eens met passende details. Retail = detail is de veelvuldig gebruikte slogan bij Jones & Jones. De subtiele details die verwerkt zijn in de jeans van Amsterdenim is daarom ook een belangrijke reden voor de ‘fit’ van Amsterdenim en Jones & Jones. Alle jeans van Amsterdenim bevatten een zogenaamde ‘diamanten’ knoop, een subtiele knipoog naar het logo van Amsterdenim. Verschillende jeans van Amsterdenim bevatten een knoopgulp met een verwijzing naar het wapen van de stad Amsterdam: XXX.