• Altijd een kopje koffie
  • Ruim assortiment
  • 12 vestigingen
  • Gratis vermaakservice
Naar boven

De winkel voor goedkope herenmode in Alphen aan den Rijn


JONES & JONES OUTLET ALPHEN AAN DEN RIJN

De Jones & Jones Outlet winkel is gevestigd aan de Van Boetzelaerstraat in het centrum van Alphen aan den Rijn. Onze collega Jenny is het gezicht van deze winkel en adviseert u graag over een nieuwe outfit. 

Jones & Jones Outlet Alphen aan den Rijn is onderdeel van onze nieuwe Jones & Jones Outlet herenmodeformule. Bij Jones & Jones Outlet staat betaalbare herenmode voorop. Zo proberen wij het voor iedere man mogelijk te maken om er verzorgd en modieus uit te zien. De herenmodecollecties van Jones & Jones Outlet worden speciaal door Arjen en Kaj samengesteld en geproduceerd. Gewoon mooie herenmode voor een betaalbare prijs. Alle artikelen hebben het hele seizoen een vaste lage prijs. 
 
Deze Jones & Jones Outlet herenmodeformule is nieuw en flexibel. Kijkend naar de kansen in de markt, zullen we met sommige van onze Jones & Jones Outlet winkels langer gevestigd zijn in plaatsen dan andere Jones & Jones Outlet winkels. Momenteel zijn we druk bezig om de webshop voor Jones & Jones Outlet te vullen.

PARKEREN

Wanneer u wilt komen shoppen bij Jones & Jones Outlet in Alphen aan den Rijn kunt het makkelijkste betaald parkeren op het parkeerdak van de Aarhof

HET CENTRUM VAN ALPHEN AAN DEN RIJN

Midden in het Groene Hart vindt u Alphen aan den Rijn. De winkel van Jones & Jones Outlet Alphen aan den Rijn ligt midden in het bruisende centrum. Het centrum biedt een grote diversiteit aan winkels, van kleine boetiekjes tot de grotere winkelketens. Alphen aan den Rijn heeft een vernieuwd horecaplein waar u na een dagje shoppen lekker kunt genieten tijdens een afsluitende borrelen.
De grootste jaarmarkt van Nederland vindt plaats in Alphen aan den Rijn waar voor jong en oud wat leuks te beleven is.
Na het shoppen en het borrelen de dag goed afsluiten in Alphen aan den Rijn? Neem dan nog eens een bezoekje aan het theater!

We zien u graag bij Jones & Jones Oulet Alphen aan den Rijn!

OPENINGSTIJDEN   CONTACT
Maandag Gesloten Jones & Jones outlet Alphen aan den Rijn
Dinsdag 09:30-17:30 Van Boetzelaerstraat 7A
Woensdag 09:30-17:30 2406 BC Alphen aan den Rijn 
Donderdag 09:30-17:30 Telefoonnummer: 06-44345074
Vrijdag 09:30-17:30 WhatsApp nummer: 06-44345704
Zaterdag 09:30-17:00  
Zondag Gesloten